AMMATTITAITO

 

Solarkaton pojilla Andersilla ja Juhalla on takanaan yhteensä yli tuhannen kattoremontin kokemus, joka on tehnyt vaikuttavan suuren ammattitaidon molemmille. Yrityksen perustamisen tärkeimpinä tukipilareina heti alusta alkaen on ollut tuottaa kattoremontit rehdisti ja järkevään hintaan. Meillä asiakkailla ei maksateta ammattitaidottomien myyntimiesten etelänreissuja, eikä kovia provisioita. Asiakas maksaa vain hänelle tehdystä työstä, ja hintamme, sekä toimintamme ovat erityisen kilpailukykyisiä.

 

TOIMINTATAVAT

 

Asiakkaanamme voit asioida alusta alkaen Andersin ja Juhan kanssa henkilökohtaisesti. He ovat yrittäjiä Solarkatto Oy:n takana, ja tekevät itse työt alusta loppuun tyytyväisyystakuulla. Ei ole raskaita yhteydenpitokanavia, joihin yleensä kuuluu myyjiä, asentajia, työnjohtajia ja päälliköitä. Haluamme tehdä Sinulle kattoremontista helpon, ja miellyttävän kokemuksen. Työt suoritamme Satakunnan ja Etelä-Pohjanmaan alueella.

 

PALVELU

 

Meidät tavoitat monesta eri kanavasta, mikä Sinulle helpoimmalta tuntuukaan. Voit olla yhteydessä Andersiin ja Juhaan puhelimella, sähköpostilla, Facebookissa tai vaikka Whatsappilla! Solarkatto, sekä Anders ja Juha haluavat auttaa Sinua parhaansa mukaan kattoremontissa.