Taloyhtiön kattoremontit Porin ja Satakunnan seudulla sujuvasti Solarkatolta

Olemme miettineet ja suunnitelleet, hioneet ja taas pohtineet lisää, miten taloyhtiötä usein huolettava ja vaivalloiseksi sekä kalliiksi mielletty kattoremontti olisi viisainta tehdä. Kun huomioimme pienimmätkin yksityiskohdat unohtamatta kokonaisuutta, lopputuloksena meillä on tarjota taloyhtiöille vaivaton, loppuun asti mietitty ja kustannustehokas tapa saada katot kuntoon.

Erityisesti olemme keskittyneet kattoremontin kulurakenteeseen ja saaneet poistettua turhia kustannuksia, mikä heijastuu suoraan urakkahintaamme. Meidän mielestämme hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Järkevää, eikö totta?

Kun mietit, voisiko taloyhtiönne kattoremontti Porissa, Raumalla tai missä tahansa Satakunnassa olla ajankohtaista, ota ensimmäiseksi yhteyttä meihin! Meitä on täällä kolme alamme huippuosaajaa ja teemme kattoremontteja itsenäisinä yrittäjinä. Tämän takia laatu ja asiakkaidemme tyytyväisyys on meille erityisen tärkeää – ellei elinehto.

Taloyhtiön kattoremontti Porissa, Raumalla ja muualla Satakunnassa – miten se etenee

Kun peltikaton asentamisesta on kulunut 20–30 vuotta, alkaa materiaalien vanhenemisen myötä riski sille, ettei katto enää täysin täytä sille asetettuja vaatimuksia, kasvaa. Emme sano, että vaihtoon vain, vaan sanomme, että tilanne on järkevä tarkistaa.

1. Taloyhtiön katon tarkastuskäynti

Meillä on teille hyviä uutisia: Tiedämme, että seudullamme on vanhenevia kattoja. Jos rivitalonne sijaitsee missä tahansa Porista Raumalle tai muualle Satakuntaan ja yhtiönne talojen katot alkavat hätyyttää reilua 30 vuoden ikää, tilaa meidät tarkistamaan tilanne. Ei maksa mitään.

Saat katon tilannekatsauksen, jonka perusteella tiedät, onko kattonne huolehdittu oikeaoppisesti ja minkä verran sillä on turvallisia vuosia jäljellä. Samalla voit kysyä meiltä kaikista mieltänne askarruttavista, kattoremonttiin liittyvistä asioista. Jos taas toteamme, että kattonne alkaa olla elinkaarensa päässä, annamme teille mielellämme kilpailukykyisen kattoremonttitarjouksen.

2. Urakkatarjous

Tarjouksemme tulee suoraan meiltä tekijöiltä itseltämme. Erikseen remonttejamme ei myy proviikkapalkattu myyjä eikä kukaan muukaan kuin korkeintaan lukuisat tyytyväiset asiakkaamme puskaradion kautta. Me huolehdimme takuuvarmasti, että toiveenne katon väristä, materiaalista, asennettavista kattoturvatuotteista tai vaikka villojen vaihdosta ja kaikesta muustakin tulee kuulluksi.

3. Remontin kulku pähkinänkuoressa

Mikä parasta, pienenä toimijana me olemme ketteryydessä aivan kärkikastia. Parhaimmillaan olemme aloittaneet kattoremontin jo viikon kuluttua sopimuksesta ja lopettaneet sen samassa ajassa aloituksesta. Mitäs sanot?

Kaikissa tapauksissa emme lupaa kattoa viikossa, mutta kahdessapa lupaamme. Tämän lisäksi siivoamme työmaan, kuljetamme remonttijätteet pois ja jätämme taloyhtiönne nautiskelemaan turvallisesta katosta vuosikausiksi eteenpäin.

Rehvastelemme toisinaan sillä, että olemme valinneet asiakkaidemme katoiksi huippulaadukkaat SSAB:n Pural-pinnoitetut peltikatot. On nimittäin niin, että tämä katto on takuukattojen aatelia huikealla 50 vuoden teknisellä takuulla! Pelkälle pinnoitteellekin annetaan 25 vuoden takuu. Ja se on paljon se normaaliin 15 vuoden takuuseen verrattuna.

Kun taloyhtiön kattoasiat alkavat olla ajankohtaisia – suosi paikallista ja ota yhteyttä

Tunnemme porilaiset katot. Meillä on niistä itse asiassa yhteensä yli 20 vuoden kokemus. Jos haluat, että taloyhtiönne katolla työskentelevät asiantuntijat, jotka ovat itse vastuussa työnsä jäljestä ja joille voit urakan lomassa huikata kysymyksen vaikka suoraan katolle, soita, p. 040 777 32 87, tai täytä yhteydenottolomake, niin olemme sinuun yhteydessä.

Jätä soittopyyntö!

Viesti lähetetty!