Peltikattoremontti rivakasti koko Satakunnan alueella - valitse Solarkaton kattoremontti

Kattoremontti kotimaisilla tuotteilla

Nopea ja hyvä. Siinäpä kattoremonttimme luonnehdinta pähkinänkuoressa. Olemme hioneet prosessimme huippuunsa ja toden totta, peltikattoremonttimme valmistuvat jopa 3 - 4 päivässä. Ja se on jämpti - meillä on 100-prosenttinen osumatarkkuus paitsi urakoidemme aikatauluissa, myös niiden budjetissa.


Ota yhteyttä Solarkattoon, kun haluat, että kattoremontti toteutetaan täsmällisesti ja laadulla! Toimialuettamme ovat Pori, Rauma ja koko Satakunta.

Me kolme alamme ammattimiestä teemme kattoremontteja tinkimättömällä ammattitaidolla. Meitä ei kannattele ison remonttiyrityksen maine, vaan tinkimätön laatu ja asiakkaidemme aito tyytyväisyys. Olemmekin jättäneet jälkeemme alati kasvavan joukon paitsi komeita kattoja, myös tyytyväisiä asiakkaita niin Porin ja Rauman seuduilla kuin koko Satakunnankin alueella. Tutustu asiakastarinoihimme!

Mikä peltikattoremontissa huolettaa

Aina silloin tällöin asiakkaamme kertovat meille huolistaan, sillä onhan kyseessä suuri investointi: kattoremontti. Kaksi ehdottomasti yleisintä, asiakkaitamme mietityttävää asiaa ovat nämä:

1. Mitä, jos kattoremontti sisältää yllätyskustannuksia?

Huoli pois! Kanssamme niitä ei tule. Olemme suunnitelleet alun kartoitusmetodimme niin tarkaksi, että pystymme lupaamaan, että urakkahintamme pitää. Peltikattoremontti toteutetaan aina asiakkaan kanssa laaditun sopimuksen mukaan.

2. Mitä, jos alkaa satamaan?

Sitten alkaa satamaan. Eikä se haittaa. Me emme avaa koko kattoa kerralla, vaan kattoremontti toteutetaan tehokkaasti pienissä osioissa kerrallaan. Kun puramme palan vanhaa, asennamme tilalle säältä suojaavan aluskatteen samantien. Sen jälkeen antaa sataa vaan. Lumikaan ei ole este.

Näin kattoremontti etenee

  1. Ota yhteyttä meihin. 

  2. Tulemme kartoittamaan kohteenne. 

  3. Tarkastamme ja mittaamme remontoitavan katon.

  4. Laadimme remonttisuunnitelman ja käymme sen kanssanne läpi.

  5. Laskemme teille sitovan tarjouksen.

  6. Päätämme yhdessä asennusajankohdan.

  7. Teemme asennustyöt ja siivoamme jälkemme.

  8. Hyväksytte työn.

Mitä kattoremontti sisältää?

Alkukartoituksessa käydään läpi nykyisen katon kunto ja uusimistarve. Samalla tarkistetaan mm. aluskate, rännit, lumiesteet ja seinätikkaat. Peltikattoremontti aloitetaan remonttisuunnitelmasta, jonka käymme asiakkaan kanssa paikan päällä läpi. Laskemme myös tarjouksen saman tien. Jos aluskate on hyvässä kunnossa, voimme uusia pelkästään kattopellit. 

Toisinaan - toisin kuin luullaan - ruma, vanhankin näköinen katto voi hyvin olla yhä virheetön, jolloin sillä voi olla käyttövuosia jäljellä. Me emme tee turhia remontteja. Voit huoletta kutsua meidät ilmaiselle tarkastuskäynnille, jos katon kunto mietityttää.

Jos taas katto uusitaan kokonaan, uusitaan ensimmäiseksi aluskate. Sen jälkeen katto oikaistaan ja rakenteesta tehdään nykyaikainen eli tuulettuva. Tämän jälkeen katolle asennetaan uudet pellit. Tarvittaessa uusimme myös vesikourut ja syöksytorvet sekä päivitämme kattoturvatuotteet, kuten kattosillat, lumiesteet ja tikkaat nykyisten turvallisuussäännösten mukaisiksi.

Meille on tärkeää, että kattoremontti aiheuttaa asiakkaallemme mahdollisimman vähän haittaa. Viemme kaikki remonttijätteet pois katolta ja pihalta ja jätämme jälkeemme laadukkaan ja näyttävän näköisen katon lisäksi siistin ympäristön.

Satakunnassa ollaan tyytyväisiä Solarkattojen kattoremontteihin

Voimme sanoa tuntevamme satakuntalaisten katot. Meillä on niistä nimittäin yhteensä yli 20 vuoden kokemus. Toteutamme peltikattoremontit yksityishenkilöille, rakennusliikkeille ja asunto-osakeyhtiöille Porissa, Raumalla ja koko Satakunnan alueella tinkimättömällä ammattitaidolla, josta olemme itsekin ylpeitä. 

Kattoremontin alkaessa tulla ajankohtaiseksi, soita, p. 040 777 32 87, tai täytä yhteydenottolomake, niin otamme sinuun yhteyttä.

“Solarkaton tekemä tarjous oli yksityiskohtainen ja kilpailukykyinen. Olemme erittäin tyytyväisiä. Työn teosta ja laadusta annamme täydet pisteet, ja suosittelemme heitä mielellämme.”

Tutustu tehtyihin kohteisiin ja referensseihin asiakastarinat-sivulla.

Jätä soittopyyntö!

Viesti lähetetty!